Перейти до основного вмісту

Купити iPhone через eBay - готуємось до покупки

Що потрібно знати, щоб купити iPhone через eBay ? Які нюанси та технічні моменти потрібно розібрати, щоб зробити покупку. Дані питання і розберемо у статті.

Відкриваємо картку у банку

Насамперед, потрібно розібратися з тим, як заплатити за iPhone на Ebay. Без системи електронних платежів PayPal нам не обійтись. І так, йдемо в банк і відкриваємо будь-яку картку на яку можна покласти гроші, але обов'язково Visa або MasterCard. Це міжнародні картки, які дозволять Вам переказати гроші у будь-який куточок світу.

Реєструємось у системі PayPal

Після успішного закінчення аукціону та виграшу Apple iPhone на eBay, потрібно заплатити за нього гроші продавцеві. Щоб переказати гроші, наприклад у США, будемо використовувати систему електронних платежів PayPal без якої у нас нічого не вийде! :) До Вашого облікового запису в системі присвоюється банківська картка, яку Ви відкрили раніше та переклали на неї необхідну суму для здійснення покупки.

Реєструємось на Ebay

Чому пункт реєстрації на аукціоні Ebay один із останніх? Сайт Ебей не дозволить Вам здійснювати, якщо у Вас немає банківської картки. Тобто будь-яка людина, яка хоче робити покупки на аукціоні, повинна мати відкриту картку і бути зареєстрованою в PayPal.

Вибираємо службу доставки, щоб доставити iPhone в Україну

Після успішної покупки Айфона на Єбей, потрібно доставити його в Україну. Для цього нам допоможуть міжнародні служби доставки.

Висновок:

Як бачите, купити iPhone через eBay , справа не проста. Але, спробувавши якось успішно доставити iPhone зі США, у Вас з'явиться яскраве бажання придбати щось ще. :) У цій статті ми описали лише загальні поняття, щоб зорієнтувати Вас у потрібному напрямку. Слідкуйте за статтями нашого веб-сайту iok.com.ua, де ми докладно розглянемо всі деталі покупки iPhone на eBay.