Перейти до основного вмісту

Купити iPhone у США без контракту

Мабуть, якщо Вас цікавить тема, як купити iPhone у США без контракту, Ви вже з ніг до голови студіювали тему покупки смартфона iPhone за кордоном. І вже точно знаєте, що купити Айфон за 199 доларів у Штатах не реально для українців. Ви точно знаєте, що можна вийти з цієї ситуації і все ж таки придбати телефон від Епл в США, тобто купити iPhone без контракту. А ось чи варто це робити, чи краще купити Айфон в Україні за допомогою інтернет-магазину? Читайте далі.

Скільки коштує новий Phone у США?

Якщо Ви почули, що в Штатах новий Айфон 4 дешевший у 3 рази, і зайшли на офіційний сайт Apple і дійсно переконалися в цьому, бачите ціни, що на картинці нижче. Поспішаю Вас засмутити, Ви не зможете придбати за 200 доларів цей смартфон.

Справа в тому, що компанія Apple за такою низькою ціною продає свої телефони тільки за умови підписання контракту на 2 роки з оператором місцевого мобільного зв'язку (at&t і Verizon). Тільки після підписання контракту Вам віддадуть смартфон всього за 199 доларів. Але! Якщо ви є резидентом США. Контракт зобов'язує щомісяця платити по 25 доларів за використання мобільного зв'язку. Якщо взяти в руки калькулятор та помножити 2 роки на 25 доларів, вийде 600 $. Плюс перший внесок за телефон у 199 $ або 299 $. Я відхилився від теми. І не варто більше розглядати це питання, все одно, для жителів України та й Росії не вдасться купити даним методом Apple iPhone.

Як купити iPhone 4 без контракту?

Для мешканців України є вихід. Можна купити Айфон без контракту. Але, при цьому відразу доведеться оплатити повну суму за смартфон. І як Ви побачите на картинці, яка є нижчою, ціна на 4 модель смартфона, вже не 199 доларів, а... :) набагато більше.

Плюс, подумайте, як Ви доставлятимете телефон до України? І скільки на це часу та грошей піде? А тепер давайте порівняємо з цінами в Україні, наприклад візьмемо, наприклад, ціни з нашого інтернет магазину.

Так, є різниця в ціні приблизно в сто доларів. Але, якщо врахувати вартість доставки із США до України, яка коливатиметься в межах 50 доларів, отримаємо такий висновок. Ціна iPhone 4 у США без контракту з доставкою в Україну буде дешевшою на 50 доларів. :) Економія є.

Ні, я все ж таки хочу купити iPhone 4 в США без контракту!

Будь ласка, натискайте на посилання Buy now, вибирайте потрібну модель та колір, заповнюйте форму реєстрації (у якій Ви знайдете дуже багато запитань, та зіткнетеся з проблемою адреси доставки)

Виникне питання, як доставити Айфон в Україну прямо з онлайн магазину Apple Store? Потрібно скористатися сервісом віртуального складу, який нададуть Вам компанії міжнародної доставки, наприклад сайт www.shipito.com.

Як працювати з shipitto ми напишемо пізніше, оскільки тема велика. Але, я мабуть, хочу відмовити Вас від цієї покупки нового Айфона в США. І скористатися нашими послугами, купити iPhone 4 дешево можна і в Україні.