Перейти до основного вмісту

LG G6 не отримає вигнутий OLED екран

Виробник LG був серед перших творців смартфонів з вигнутим дисплеєм. Серія інноваційних смартфонів Flex не набула особливої популярності, проте залишала надію на продовження. Тим не менш, LG вирішила скасувати випуск вигнутого апарату G6.

Офіційна версія причини - нездатність LG Display подолає виробництво вигнутих панелей. Якщо виготовленням займеться дочірня компанія, то необхідна кількість гнучких моніторів буде доставлено тільки через рік, що неприйнятно для релізу G6.

LG продовжує розвивати виробництво плоских екранів для металевого корпусу та розробки бездротових зарядок. Заряджання, засноване на магнітно-резонансній технології, забезпечить можливість підзарядки декількох пристроїв на відстані близько 3 см від джерела живлення. Однак, випуск пристрою затягнеться надовго. Модульний смартфон LG G5. так само не викликав особливого інтересу користувачів.

Подивимося, що LG приготувала майбутнього анонсу. Проте, який зміст у вигнутому смартфоні? Кожен з нас буде боятися подряпати його і точно перемогти за чохлом для LG в найближчий магазин.