Перейти до основного вмісту

Маленька та зручна підставка для MacBook - Macbook Mate

Оригінальний та корисний аксесуар-підставка Macbook Mate призначений для більш комфортного використання MacBook. Комплект складається з підставки для ноутбука, виготовленої з легкого фібергласу з поверхнею, що імітує штучний замінник шкіри. Підставка кріпиться на спеціальний клей, за допомогою якого її можна багаторазово фіксувати та знімати з корпусу комп'ютера.

Зручна річ

З підставкою MacBook користувач зможе зайняти зручне положення при роботі на Macbook, розвантажити спину, передпліччя, кисті, очі, що зменшить стомлюваність і підвищить працездатність.

Для додаткового захисту корпусу пристрою в комплекті є спеціальні алюмінієві заглушки. 5 заглушок ідеально захищають функціональні порти ноутбука. Для того, щоб відкрити доступ до порту заглушка, легко піддягається нігтем.

Вартість аксесуара

Комплект Macbook Mate розроблений лише для деяких моделей Macbook та пропонується за ціною 40-30 доларів. Перші спонсори зможуть придбати новинку сірого за 17 доларів, кольорову - за 19 доларів. На ринку підставка Macbook Mate для Macbook з'явиться в середині літа.

Дивимося відео: