Перейти до основного вмісту

Meizu готує до презентації модель Pro 7 або M5X

Нещодавно, користувачі інтернет-простору активно обговорювали інформацію про роботу Meizu над новим смартфоном M5X. Повідомлялося, що девайс – абсолютний аналог M5s , оснастять 5,2” дисплеєм, чіпсетом MediaTek MT6753, ОЗУ – до 4 ГБ та ПЗУ – до 64 ГБ, модулями – 13 Мп та 5 Мп, батареєю на 3000 мАч та ОС.

Генеральний директор Meizu, Лі Нан (Li Nan), роз'яснив інформацію, що надійшла. За словами керівника, у квітні відбудеться прем'єра нового пристрою серії Meilan, проте ним стане не M5X. Крім того, шанувальників бренду чекає оновлення звичного дизайну лінійки, постійного вже багато років (крім M3X ). Інших деталей майбутнього новачка менеджер не повідомив. Крім того, нічого не сказано про прем'єра флагмана Pro 7 на 10-ти ядерному чіпсеті MediaTek Helio X30, який має вийти у квітні, за аналогією з торішнім анонсом Pro 6 .

Ймовірно, Meizu, до останнього, триматиме в таємниці відомості про свої нові гаджети. А ми, навпаки, хочемо поділитися з усіма посиланням на чохли для Меїзу смартфонів. Їх металеві та пластикові корпуси просто потребують захисту. Так, і модний, і індивідуальний зовнішній вигляд усі хочуть. :)