Перейти до основного вмісту

Meizu M5 Note та M5 Note Metal буде пластиковий та металевий

Сьогодні пройшла презентація одного з фінальних девайсів, Meizu 2016 року – смартфона M3X на MediaTek Helio P20 та свіжої прошивки Flyme OS 6. Поправочка! Китайський бренд ще показав оновлені варіант Pro версії - Meizu Pro 6 Plus . Цього року ще залишилася неоновлена версія Note, про неї і йтиметься.

Буде дві версії Meizu M5 Note

Наступний анонс із прем'єрою M5 Note, намічений на 6 грудня. Практично всі характеристики пристрою вже відомі, проте китайські ЗМІ знайшли сюрпризи для користувачів. Повідомляється, що виробник випустить дві версії Meizu M5 Note – стандартну та з позначенням "metal", що підтверджує попередні витоки про полікарбонатний корпус апарату (за аналогією з М5).

Обидва девайси оснащені 5,5-дюймовою панеллю з роздільною здатністю Full HD, чіпсетом MediaTek Helio P10, ОЗУ – 2,5 ГБ, модулями – 13 Мп та 5 Мп, дактилоскопічним датчиком, батареєю на 4000 мАг та ОС Android Marshmallow з Flyme.

Є й новини про ціни

А ось, вартість моделей значно відрізнятиметься. Якщо Meizu M5 Note оцінили в 145 доларів (999 юанів), то металевий апарат M5 Note metal коштуватиме 150 доларів (1099 юанів). Через тиждень, ми дізнаємося всі деталі про нові бюджетні фаблети 2017 року.