Перейти до основного вмісту

Meizu M6 Note буде продаватися з різними процесорами

Днями відбулася прем'єра флагманського апарату Meizu Pro 7, запропонованого у двох версіях – Pro 7 та Pro 7 Plus . Наразі компанія працює над оновленням серії Meilan, виробництво якої покладено на спеціальний підрозділ китайського бренду.

Зараз, на форумі китайської соцмережі обговорюються нові відомості про Меїзу М6 Нот , в тому числі деякі специфікації пристрою. За твердженням джерела, майбутній смартфон Meilan вийде у двох модифікаціях, що відрізняються типом процесора та обсягом системного накопичувача. Основою базової версії стане MediaTek Helio P20, доповнений ОЗУ – 3 ГБ та ПЗУ – 32 ГБ, максимальну модифікацію оснастять чіпсетом Helio P25 та ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ пам'яті (аналогічно мінімальній версії Pro 7). Передбачається також, що фаблет отримає 5,5” IPS-екран з Full HD роздільною здатністю, металевий корпус із закругленим склом, ОС Android Nougat з Flyme OS 6. Зовні апарат буде схожий на своїх попередників.

Зазначимо, що головна перевага чіпа для розширеної версії Helio P20 полягає в можливості підтримки подвійного модуля. Ймовірно, Meizu робить ставку саме на цю гідність нового покоління Meilan. Терміни прем'єри та релізу поки що не називаються.