Перейти до основного вмісту

Металеві шаблони iPhone 7S, iPhone 7S Plus та iPhone 8 на фото

Восени цього року Apple збирається представити своїм шанувальникам відразу три моделі iPhone. Поряд із традиційними оновленнями iPhone 7S і 7S Plus , готуватиметься прем'єра ювілейного Айфон 8 з OLED-дисплеєм, вузькими рамками та скляним корпусом.

Вже надійшла велика кількість різноманітних витоків по цих гаджетах. Нині ж з'явився знімок, у якому можна порівняти габарити майбутніх пристроїв. Якщо припустити, що це не фейк, а реальні ливарні форми для смартфонів iPhone 7S, iPhone 7S Plus і iPhone 8, то можна зробити наступний висновок: топовий смартфон буде трохи більше "компактного" 7S, маючи за чутками, значно більший екран. Також ми бачимо у "вісімки" вертикальний подвійний модуль. Є версії, що його створено для підтримки AR/VR-технологій.

Цікаво, що iPhone 7S отримає звичайну камеру, що не відповідає припущенню щодо оснащення всіх пристроїв нового покоління, подвійним модулем. На двох інших фотографіях зображено преміальний апарат. Не варто повністю довіряти поданій інформації. Всі подробиці дізнаємось на осінньому анонсі Apple.