Перейти до основного вмісту

Міцний зносостійкий чохол - захист вашого смартфона

Якість матеріалів наших чохлів дозволяє згинати та розгинати, і навіть розтягувати їх у використанні. Під час удару або падіння ударостійкий чохол завжди захистить телефон від сильних пошкоджень, а в побутових випадках чохол - це чудовий захист від бруду, садна і потертостей. Всі вирізи для камери і гарнітури ідеально відповідають телефону, кнопки оснащені накладками для зручності. Чохол гладкий і приємний у руках, але на поверхнях він не ковзає.
Зсередини наші чохли складаються з надміцного матеріалу, але який не дає волозі та конденсату накопичуватися під накладкою. Таким чином, ваш телефон не запітніє і не прилипне до чохла.
Посилені чохли для Xiaomi Poco M2 Pro щільно і дивовижно одягаються на телефон, не заважаючи функціональності гаджета. Сучасні матеріали дозволяють зменшити товщину стінок чохлів, що не завадить міцності та якості. Ультратонкі та дизайнерські бампери ідеально підходять телефону. Вони чудово підкреслять ергономічність вашого девайса і не приховують ліній і витонченості моделі вашого кишенькового помічника.