Перейти до основного вмісту

Модульний чохол для iPhone 6 та Galaxy S6, який працює - Nexpaq

Поки Google готується до випуску модульного смартфону Project Ara, компанія Nexpaq випустила модульний чохол для смартфонів на iOS та Android. Аксесуар виготовлений за принципом пристроїв Ara.

Сконструюй свій чохол сам

До осі, розташованої всередині чохла, кріпляться слоти для установки різних компонентів. На сьогоднішній день розроблені чохли для iPhone 6 , Galaxy S6 edge та Galaxy S5 та 12 модулів для платформ iOS та Android, які можна змінювати при необхідності. Чохол оснащений вбудованим акумулятором на 1000 мАг, а в один із слотів можна поміщати запасну батарею.

Виробник розробив для Nexpaq API та комплект засобів розробки. Функціонал аксесуара складається з вбудованого динаміка, акумулятора, світлодіодного спалаху, картридера, термометра з датчиком вологості, модуля з двома програмованими кнопками, USB-накопичувача, датчика якості повітря, алкотестера, лазерної указки, 64 ГБ пам'яті та слота для модулів, що не використовуються. Програма Nexpaq контролює роботу моделей.

Базова комплектація та ціна

У базовий комплект Nexpaq входять батарея, кнопки, динамік та карт-рідер і коштує 90 доларів. Бета версія Nexpaq для iPhone 6 коштує 100 доларів. У продажу аксесуари з'являться у листопаді 2015 року.

Дивіться відео про модульний чохл