Перейти до основного вмісту

Можливо, ціни на iPhone 8 будуть дешевшими за iPhone 7

У, ювілейний для iPhone, 2017 рік, Apple готує багато сюрпризів для своїх шанувальників. До осіннього анонсу ще 10 місяців, а в інтернет простір, одна за одною, надходять різноманітні новини про майбутню новинку. Сьогодні у ЗМІ з'явилася ціна наступного флагмана Apple.

Якими будуть ціни на iPhone 8?

Протягом кількох років цінники Apple залишалися незмінними. Актуальна модель iPhone 7 з ПЗУ – 32 ГБ коштує 649 доларів, а iPhone 7 Plus – 769 доларів. Проте, видання KGI, повідомляє, що купертинівці планують знизити вартість своїх девайсів на 100 доларів.

Йдеться про пристрої з LCD-панелями, які видавці називають iPhone 7s і iPhone 7s Plus. Автори відзначають, що Apple ухвалить таке рішення з метою стимулювання попиту на iPhone у протистоянні своїм конкурентам на Android.

Інноваційна новинка наступного року – iPhone 8 отримає прогресивне апаратне оснащення та OLED-панель. Його ціна буде порівнянна з ціною актуальних флагманів.

Припущення аналітиків цілком обґрунтовано, так як собівартість виробництва iPhone 7s з LCD-екранами, дешевше за iPhone 8 з OLED-панеллю.