Перейти до основного вмісту

На IFA 2017 можуть анонсувати Samsung Galaxy Note 8

В інтернет просторі широко обговорюється швидкий анонс нового флагмана Samsung Galaxy Note 8. Вже відомо, що компанія завершила організацію масового виробництва AMOLED-дисплеїв. Інформатори повідомляють, що Note 8 можуть отримати 6,4" дисплей з пропорцією сторін 18,5:9 і роздільною здатністю 4428x2160.

Тепер Samsung офіційно підтвердила перспективу виходу девайсу, а також представила фінансову звітність за I квартал 2017 року. У документі не згадується назва Samsung Galaxy Note 8, проте йдеться про вихід свіжого флагмана 2017 року, здатного, поряд з Galaxy S8 та Galaxy S8+ , підтримувати стабільність доходів компанії.

Окрім того, виконавчий директор виставки IFA. Йєнс Хейтхер, висловив припущення, що на IFA, Samsung покаже свій майбутній флагман. За словами Хейтхера, IFA, яка відбудеться у Берліні, - це ідеальне місце для анонсу, який висвітлюватиметься журналістами всього світу.

Численні витоки прогнозують наявність у Samsung Galaxy Note 8 деталей дизайну Galaxy S8 та Galaxy S8 Plus та електронного пера S Pen. Дочекаємося відкриття IFA 2017, на якій дізнаємось усі подробиці.