Перейти до основного вмісту

Найневдаліші гаджети за 2014 за версією Engadget

Наприкінці кожного року прийнято підбивати підсумки. Інформаційні видання вирішили опублікувати список найкращих мобільних гаджетів та тих, що засмутили чи не виправдали довіри покупців у 2014 році.

Антирейтинг гаджетів від Engadget

Так на сайті Engadget з'явився анти-рейтинг гаджетів 2014 року, в який потрапили два наручні аксесуари - це годинник Samsung Gear S і браслет Microsoft Band.

Південнокорейський виробник випустив на ринок розумний годинник, який дозволяє приймати дзвінки окремо від смартфона. Крім того, гордість компанії наділена вигнутим AMOLED-дисплеєм, GPS модулем і слотом для SIM-карти. Проте фахівці Engadget встановили, що гаджет не працює автономно, без участі мобільного телефону.

Другий у списку найгірших, браслет Microsoft Band. Дебютний пристрій нової категорії компанії Microsoft наділений датчиком GPS, датчиком, що показує частоту серцевого ритму, датчиком ультрафіолетового випромінювання та іншими, коштує 275 доларів. Незважаючи на те, що пробна партія аксесуару розійшлася дуже швидко, аналітики вважають дизайн фітнес-браслету незручним, що сковує рухи.