Перейти до основного вмісту

Nokia 9 може мати 8 Гб оперативної пам'яті

У гонитві за популярністю, виробники смартфонів систематично оновлюють свої девайси, покращуючи та збільшуючи їх параметри. Так ОЗУ – 6 ГБ вже вважається перебором для Android-смартфону 2017 року. Однак, днями, в інтернет потрапили перші нелегальні знімки Nokia 9, які зараз доповнені вражаючою технічними характеристиками девайсу.

Звідки з'явилися такі чутки?

Раніше повідомлялося, що Nokia 9 працюватиме на базі топового чіпсету Snapdragon 835 з ПЗУ – 64 ГБ. На скріншоті лістингу GeekBench показано, що найновіший смартфон фінської компанії отримає рекордний ОЗУ – 8 ГБ.

Раціональність такої ідеї викликає запитання. Проте ОЗУ новачка Nokia вдвічі перевищує обсяг накопичувачів сучасних флагманів. Нагадаємо, що Nokia 9 обійшов iPhone 7 Plus під час тестування продуктивності в багатоядерному режимі.

Не радимо приймати дані про 8 ГБ ОЗУ за достовірні, до офіційного підтвердження виробника.

За іншими прогнозами, Nokia 9 отримає 5,3" Quad HD-дисплей, подвійний головний модуль - 13 Мп, стандартний аудіопорт та USB-C-роз'єм. Корпус пристрою буде обрамлений металевою рамкою. Під дисплеєм розташовані дві комплексні клавіші, в центральну вмонтовано дактилоскопічний датчик.

Очікується, що у продаж Nokia 9 надійде з цінником – 750 євро. Час офіційного анонсу, наразі, не відомий. Але ми з ентузіазмом готуємо чохли для Nokia 9 .