Перейти до основного вмісту

Новий рендер OnePlus 5 з подвійною камерою

З початку року відбулися анонси флагманських смартфонів провідних світових виробників – Samsung, LG, Sony, Huawei та Xiaomi. Тепер, настала черга компанії OnePlus , яка традиційно замикає низку весняних анонсів.

Подробиць про OnePlus 5, поки що дуже мало

Досі не оголошено дату прем'єри топового девайсу китайського вендора, проте вже з'явилися інформація про те, як він виглядатиме. У Мережу потрапив рендер із передбачуваним OnePlus 5. Варто відзначити, що це зображення дуже схоже на дебютний смартфон OnePlus One. Звичайно, дизайн смартфона набув сучасних рис, одна з яких - металевий корпус. Крім того, новачок обладнаний подвійним фотомодулем, про який розповідали ранні витоки. Щодо технічних характеристик, - інформатор повідомляє тільки про чіпсет Snapdragon 835, ОЗУ - 6 ГБ та ПЗУ - 64 ГБ та 128 ГБ.

Передбачається, що смартфон оснастять QHD-екраном, батарейкою на 3000 мАч з функцією швидкісної зарядки Dash Charge і ОС Android 7.1.2 Nougat з Oxygen OS 5.0. Зачекаємо на офіційні повідомлення від OnePlus. А ми вже шукаємо чохли для OnePlus 5 , щоб ви змогли якомога раніше захистити свій гаджет від несподіваних поворотів долі.