Перейти до основного вмісту

Одні з найкращих смартфонів 2018 року першого півріччя

Авторитетне джерело Business Insider опублікувало традиційний рейтинг найкращих смартфонів 2018 року, а саме першого півріччя. Цікаво, що у списку немає жодного смартфона Apple . Причина не в тому, що девайси не подобаються творцям рейтингу, а в тому, що випуск останніх iPhone припадає на 2017 рік. Розглянемо п'ятірку найкращих пристроїв.

OnePlus 6

На думку експертів – це найкращий смартфон на ринку у співвідношенні ціна-якість. Крім того, девайс має в своєму розпорядженні прогресивну камеру, потужний процесор Qualcomm Snapdragon 845, ОЗУ - 6 ГБ і можливість швидкісної зарядки.

Samsung Galaxy Note 9

Фахівці підкреслили наявність чудового 6,4" OLED-дисплея, потужної батареї, відмінних камер, ПЗУ – 128 ГБ та електронного пера.

Samsung Galaxy S9

Автори визнали флагман Samsung одним з найкрасивіших сучасних смартфонів, що має великий дисплей, відмінні камери, вмонтований датчик серцевого ритму, швидку і бездротову зарядку.

LG G7 ThinQ

На думку фахівців, смартфон LG є "Android-версією iPhone X", вартість якого на кілька сотень доларів менша"

Moto G6

Найдоступніша модель рейтингу, яка, не дивлячись на демократичний цінник, має якісний дисплей, камеру, і можливість швидкісної зарядки.

Роблячи покупку нового гаджета, відразу перевіряйте чи є можливість придбати захисні чохли для смартфона даної моделі