Перейти до основного вмісту

Огляд чохлів та бамперів Draco 6 та Draco Ducati 6 для iPhone 6

Відомий виробник аксесуарів - компанія DRACOdesign випустила для нового флагмана Apple алюмінієвий бампер Draco 6 та стильну накладку Draco Ducati 6 P.

Бампер Draco 6 для iPhone 6

У зв'язку з розмірами iPhone 6, що змінилися, дизайнерам Draco 6 довелося попрацювати над дизайном нових бамперів, для збереження стилю компанії і створення зручної форми аксесуара. В результаті роботи фахівців бампер Draco 6 отримав класичну форму, витончені вигини, зручну збірну конструкцію.

Аксесуар виготовлений із авіаційного алюмінію А6061. На матовій поверхні анодованого алюмінію не залишаються відбитки пальців. Поєднання матових та полірованих деталей надає бамперу вишуканості та елегантності.

Внутрішня частина рамки покрита гумою ущільнювача, завдяки чому бампер сідає на смартфон як влитий. На поверхні Draco 6 знаходяться металевий важіль перемикання беззвучний режим, передбачені отвори під всі отвори для входу роз'ємів.

Бампери Draco 6 для iPhone 6 пропонуються в червоному, графітовому, синьому кольорах за ціною 4490 рублів.

Накладка Draco Ducati 6 P із мото тематикою.

Аксесуар є традиційною накладкою на задню панель смартфона з принтом в мотоциклетному стилі. Компанія DRACOdesign забезпечила класичний аксесуар оригінальною фішкою – знімною вставкою у правому нижньому кутку.

Внутрішня частина полікарбонатної накладки покрита прогумованим шаром, який виконує роль ущільнювача та захищає корпус смартфона від подряпин та потертостей.

Тонка накладка має глянсову поверхню, на якій не видно відбитки пальців через яскравий малюнок. аксесуар легко надягається і знімається з гаджета. Ціна Draco Ducati 6P для iPhone 6 – 1990 рублів.