Перейти до основного вмісту

Огляд клавіатури Apple Smart Keyboard для iPad Pro

Для свого нового планшета з величезним екраном, iPad Pro , компанія Apple створила стілус Apple Pencil і розумну обкладинку – Smart Keyboard. Тепер, крім захисту корпусу, власники гаджета можуть користуватися фізичною клавіатурою для набору текстів.

Тонка клавіатура з механічними кнопками

Купертинівці створили фізичну клавіатуру, враховуючи переваги та зручності користувачів. Клавіатура Smart Keyboard представляє повний набір функцій, символів та літер повноцінної клавіатури. Клавіатура покрита тканинним захисним шаром, який повністю покриває поверхню, захищає її від зношування, попадання пилу та вологи.

Для створення аксесуара Apple використовувала унікальний провідний матеріал, що з'єднує метал і нейлон, який дозволив виготовити аксесуар товщиною 4 мм. Підкладка обкладинки, що захищає екран, виконана з ніжного мікроволокна, лицьова сторона - з міцного поліуретану. А ще клавіатура не боїться води.

Обкладинка для захисту екрана та клавіатура

Для з'єднання з iPad Pro, на лівому боці планшета передбачено спеціальний Smart Connector. У певному положенні Smart Keyboard обкладинка автоматично підключається до гнізда. Сенсорна клавіатура зникає, залишаючи лише інструменти для редагування на дисплеї планшета. Обкладинка може бути використана як підставка для планшета.

Вартість в Apple Store

Клавіатура розроблена лише для планшетів iPad Pro. Ціна Smart Keyboard – 169 доларів.