Перейти до основного вмісту

Огляд найпопулярнішого бампера для iPhone 4S - Vapor 4

Оригінальний чохол - бампер для iPhone 4 від Apple гармонійно поєднується зі стильним гаджетом, не обтяжує його, захищає бічні грані та поверхню смартфона від потертостей. Однак, при можливому падінні, бампер не зможе зберегти телефон від пошкоджень.

Легкий, міцний та стильний

Відмінною альтернативою бамперу Apple та його аналогом із покращеними захисними властивостями став Element Case Vapor for iPhone 4 . Джеремі Хорвіц, браузер американського сайту iLounge, вирішив поділитися своїми враженнями від нового аксесуара.

Цікава конструкція кейсу змусить вас погратися з його збиранням. Чотири шестигранники з'єднують дві половинки бампера за допомогою спеціального інструменту, що входить до комплекту. Vapor сідати на корпус міцно та надійно, але й для того, щоб його зняти, потрібен час та інструмент. Хорвіц відзначає кілька вузьких отворів для док-порту та аудіороз'єму. Це може спричинити незручності при взаємодії iPhone 4 периферійними пристроями інших виробників.

Оглядачеві сподобався стильний дизайн чохла та гранна кнопка пуск. Але виникли зауваження щодо конструкції кейсу. Кріплення задньої панелі з вуглецевого волокна можна було серйозніше продумати.

Позитивний момент – наявність прокладки з піноподібного матеріалу, який пом'якшить удар під час падіння. В цілому чохол Element Case Vapor для iPhone 4 виглядає ефектно та стильно, не обтяжуючи смартфон значно і надає йому неповторної оригінальності.

Окремо за бампер вам доведеться викласти 80 доларів, а за пластину на задню стінку, ще 20 дол. Але Vapor вартує того. Ви зможете вибрати різні колірні поєднання, на ваш смак.