Перейти до основного вмісту

Огляд стильного шкіряного чохла-обкладинки для Apple iPad 3 - JisonCase

Чудовий винахід планшет Apple iPad вимагає захисту, що відповідає ряду вимог і стандартів: не обтяжувати вагу, не збільшувати розмір підкреслювати неповторний стиль Apple. JisonCase Executive Smart Cover Luxury найбільш підходящий захисний чохол, виконаний у лаконічному стилі, витончений та яскравий.

Чохол-обкладинка від компанії JisonCase чимось нагадує чохол Apple Smart Cover , а його верхня кришка так само функціональна як на чохлі Smart Cover. Але це якісно нова, удосконалена модель, в якій враховано всі недоліки та зауваження користувачів попередніх чохлів.

JisonCase приділила особливу увагу упаковці. Вона виготовлена із екологічно чистого крафт-картону. Це говорить про високий рівень свідомості компанії-виробника. Виглядає упаковка настільки елегантно, що цілком може стати подарунковим варіантом.

Конструкція чохла обкладинки для iPad:

Чохол JisonCase Executive Smart Cover Luxury виготовлений таким чином, що закриваючи задню кришку та бічні грані, залишає вільним екран iPad. Із захистом екрана чудово справляється верхня кришка чохла, яка має магніти для збільшення часу роботи акумулятора. iPad поринає в режим сну. як тільки ви закрили кришку, і вмикається під час її відкриття. Ця функція заощаджує енергію планшета та продовжує його роботу.

Кришка - трансформер JisonCase Executive Smart Cover Luxury легко перетворюється на підставку та надійно утримує iPad на будь-якій поверхні. Вбудовані магніти міцно фіксують кришку у згорнутому положенні.

Цей чохол для iPad 2/3 залишає відкритим доступ до всіх кнопок та роз'ємів. А якщо на гойдалці гучності не передбачений виріз, вона легко і без проблем натискається. Компанія JisonCase з Купертіно уважно ставиться до дрібниць, з яких насправді і складається успішний продукт. Навіть отвори для динаміка покриті металевою сіточкою, яка затримує пил.

Виготовлений чохол з якісного шкірозамінника, всередині оброблений мікрофіброю, яка з успіхом захищає гаджет від пилу, вологи, дбайливо оберігаючи екран від механічних пошкоджень, подряпин.

Яскрава палітра кольорів розширює ваш вибір. Елегантний та компактний аксесуар підійде і до динамічного спортивного стилю, і до класичного ділового. Аксесуар не обтяжує iPad, виглядає стильно та витончено. Планшет у чохлі Smart Cover Luxury виглядає респектабельно, наголошуючи на статусі свого власника.