Перейти до основного вмісту

OnePlus 5T працює швидше за iPhone X - тести швидкості на відео

На початку листопада надійшов у продаж iPhone 10 , який одразу став чемпіоном зі швидкодії серед сучасних смартфонів. Новий iPhone X має у своєму розпорядженні всі переваги преміального пристрою - неабиякий дизайн, найкращий у світі OLED-дисплей, прогресивне програмне та апаратне оснащення. Результати численних Benchmarket-тестів продемонстрували широкі потенційні можливості чіпсету A11 Bionic, які, на практиці виявилися ще вищими, завдяки перспективній ОС.

Визначне оновлення ОС iOS 11 забезпечує нові можливості та вдосконалення iPhone X та нові унікальні жести для нової версії оболонки. Проте, продуктивність смартфона стримується проблемами з використанням ОЗУ, над якими Apple працює.

Досі iPhone X істотно випереджав флагманські Android-смартфони, в тестах на швидкодію. Але з виходом OnePlus 5T ситуація змінилася, а він визнаний найпродуктивнішим смартфоном.

На YouTube-каналі AllApplePro з'явився ролик із порівняльним тестом швидкодії OnePlus 5T із прошивкою Android Nougat та iPhone X на iOS 11.

Кругові тести iPhone X пройшов трохи швидше, проте друге коло зажадало від смартфона повторного завантаження всіх програм. Поряд з цим у OnePlus 5T всі програми збереглися в оперативній пам'яті. Друга частина пройшла в не звичному форматі, але показала очікувані результати. Основні програми на OnePlus 5T завантажуються швидше, ніж на iPhone X.