Перейти до основного вмісту

OnePlus 6T буде дорожчим за OnePlus 6 - можлива ціна

Цього місяця на нас чекає анонс флагманського смартфона OnePlus 6T, який буде обладнаний дактилоскопічним датчиком, інтегрованим у екран. Ця інноваційна ідея вплине одразу на кілька параметрів новачка: ліквідацію аудіопорту 3,5 мм та ціну.

В інтерв'ю CNET Піт Лау (Pete Lau) повідомив, що це непросте рішення, а саме відмова від все ще затребуваного порту, необхідно було прийняти з метою звільнення місця для оптичного датчика відбитка в екрані (OnePlus назвала його Face Unlock), і це було правильно. Разом з тим, на впровадження нової технології були потрібні додаткові витрати, що не може не вплинути на остаточну вартість OnePlus 6T.

Відомо, що стартова ціна OnePlus 6T може становити 550 доларів, що на 20 доларів перевищує вартість OnePlus 6. На думку CNET, навіть зростання ціни не вплине на репутацію OnePlus. У результаті компанія пропонує девайс з інноваційним рішенням за істотно низькою ціною, в порівнянні з Samsung і Apple. Зазначимо, що обидва великі виробники готують впровадження цієї інновації в 2019 році.

Прем'єру OnePlus 6T заплановано на 16-17 жовтня. А ми вже готуємо чохли на ВанПлюс 6Т із дизайнерськими малюнками. Чекаємо!