Перейти до основного вмісту

Перевіряємо чи міцний Xiaomi Mi8 Explorer Edition

Знаменитий випробувач міцності смартфонів Зак Нільсон, відомий на YouTube, як JerryRigEverything, цього разу зацікавився Xiaomi Mi8 Explorer Edition у прозорому корпусі. Смартфон пройшов серію традиційних суворих тестів та часткове розбирання.

В результаті випробувань з'ясувалося, що дисплей пристрою досить стійкий до подряпин, що дуже важливо при зберіганні гаджета в сумці з ключами та дрібницею. Задня панель та об'єктиви фотомодулів також стійкі до впливу гострих предметів. Однак, LED-спалах, покритий пластиком, дуже легко подряпався. Втім, без чохла не обійтися. Можна одягнути повністю прозорий силіконовий або замовити чохол з принтом для Xiaomi Mi8 Explorer Edition .

Блогеру швидко вдалося нанести пошкодження бічним граням - обдерлася фарба по периметру рамки та на кнопках регулювання гучності. Випробовуючи на міцність лоток для SIM-карт, Зак зазначив, що він легко витягується, проте не захищений від вологи.

У тесті на вигин, Mi8 Explorer Edition показав високий результат, протримавшись дві спроби зламу – дисплей продовжив повноцінно працювати. Під впливом вогню, на AMOLED-екрані смартфона з'явилася стійка біла пляма.

Наприкінці випробувань техноблогер розібрав апарат і вийняв друковану плату, що проглядається через прозору задню панель. Зак підтвердив, що він є елементом декору.