Перейти до основного вмісту

Перші чохли для iPhone 6 c 4,7 дюймовим екраном від SGP

Ще iPhone 6 не побачив світ, а виробники аксесуарів підготували чохли для нього. Не просто якийсь силіконовий, без особливої форми, а якісні, оригінальні від Spigen SGP. Ми не могли пропустити цю новину. Тому вирішили зробити короткий огляд новинок. Що найприкольніше, всі ці кейси Ви, напевно, бачили раніше. Вони дуже популярні серед власників iPhone 5S.

1. Ультратонкий чохол Case Thin Fit (4.7) для iPhone 6

Корпус Case Thin Fit для iPhone 6 (4,7) виконаний із жорсткого полікарбонату. Міцність, легкість конструкції, нетоксичні якості полікарбонату забезпечують високу надійність ультра Fit для захисту iPhone 6 (4,7) від зовнішніх впливів. Аксесуар розроблений ідеально за розмірами та формою "шістки", підкреслюючи оригінальний дизайн iPhone 6 (4,7). Матова поверхня полікарбонатного футляра, зі спеціальним покриттям, захищає пристрій від подряпин, пошкоджень та пилу. Ультратонкий та легкий чохол, практично не змінює розміри смартфона, залишає вільний доступ до всіх портів та елементів управління. Розроблений чохол Case Thin Fit (4.7) для iPhone 6 у Каліфорнії, США. Ціна – $14.99.

2. Ультратонкий чохол Case Thin Fit (4.7) для iPhone 6, з вирізом під "яблучко".

Супер тонкий Thin Fit із міцного полікарбонату. надійно захистить смартфон від зовнішніх пошкоджень, подряпин, пилу, вологи. Легка конструкція ідеально підходить під розміри iPhone 6 (4,7). Витончений виріз під "яблучний" логотип, підкреслить оригінальний дизайн та гідність мобільного телефону. Полікарбонатний чохол покритий спеціальним складом, що відштовхує відбитки пальців і жирні сліди. В аксесуарі передбачені вирізи для динаміків, камери та інших функціональних портів. Ціна - $14.99

3.Чохол Case Ultra Hybrid для iPhone 6 (4,7)

Чохол Case Ultra Hybrid для iPhone 6 (4,7) – ідеальний представник серії "гібридних" аксесуарів – бампер + накладка на задню панель смартфона. Бампер з м'якого, але міцного поліуретану щільно облягає грані пристрою для забезпечення відмінного захисту. Накладка на задню панель Crystal Clear, виконана з прозорого полікарбонату, повністю захищає пристрій, розкриваючи природну красу Apple iPhone 6. Стильний чохол Case Ultra Hybrid для iPhone 6 (4,7) надійно захистить та збереже мінімалістичний дизайн смартфона. Ціна - $24.99

4.Чохол Case Tough Armor для iPhone 6 (4,7)

Чохол для iPhone 6 (4,7) - Tough Armor або "жорстка Броня", є новим лідером серед захисних футлярів, що забезпечують краще поглинання удару, ніж будь-який інший, представлений на ринку. Наявність повітряної подушки, виконаної за інноваційною технологією, максимально укріплені кути, за мінімальної товщини корпусу, захисна плівка на екран, забезпечать високий рівень захисту від ударів, падінь, вологи та пилу, навіть в екстремальних умовах. Ціна – $34.99.

Аксесуари є на iOK

Ми вже додали в каталог дані моделі, як тільки вони будуть доступні для замовлення на сайті Spigen SGP, вони відразу з'являться у нас. А поки що, збережіть собі цю сторінку .