Перейти до основного вмісту

Перші дрібні проблеми з iPad Pro

Тиждень тому відбувся реліз 12,9 дюймового iPad Pro . За цей час визначилися деякі вади нового планшета. Гаджет вийшов у космічному сірому, сріблястому та золотистому кольоровому виконанні. За технологією колір кнопки Touch ID повинен відповідати кольору корпусу.

Попалася деталь не того кольору

Проте, в одного покупця виявився планшет з різнокольоровими деталями. На фото видно, що колечко Touch ID золотого кольору розташувалося на сріблястому iPad Pro. При зверненні користувача до Apple, була підтверджена вкрай рідкісна виробнича помилка. Оскільки апарат був придбаний у магазині оператора AT&T, представник компанії запропонував замінити планшет в одному з магазинів. На думку фахівців AT&, такий нестандартний для Apple девайс можна вигідно продати на eBay. Поки не відомо, чи виявився цей недолік випадковістю чи вийшла ціла партія таких планшетів.

Зависання планшета під час заряджання

Крім того, надійшли скарги від кількох користувачів на те, що пристрій не працює, перебуваючи на зарядці. Випадки зафіксовані при зарядженні більше 1 години.

Apple вже відреагувала на проблему і радить або повністю скинути дані за допомогою iTunes, або здійснити перезавантаження планшета, клавішами живлення та "Home" одночасно. Цікаво, що смартфони iPhone 6S і iPhone 6S Plus також зависають при зарядці. З цього випливає. що проблему можна усунути, якщо оновити прошивку.