Перейти до основного вмісту

Перші кроки Poco на світовому ринку

Чохли для Xiaomi Poco X2 користуються великою популярністю на нашому сайті. Гарантія якості та зручність використання – це виділяє нас серед усіх виробників чохлів для Xiaomi .

Через пару тижнів як Poco став незалежним брендом, і компанія вже представляє свій перший смартфон як самостійний вендор. Головними особливостями новинки від Поко під назвою Poco X2 стали продуктивна начинка, інноваційна камера та ігровий дисплей із високою частотою.

Один із ключових плюсів гаджета став 6,67-дюймовий дисплей з тонкими рамками, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Врізані в екран датчики фронталки (20 + 2 Мп) розташовуються в області невеликого отвору овального, а на тильній стороні корпусу строго по центру знаходиться модуль основної камери, що складається відразу з чотирьох сенсорів.

Poco X2 має процесор Snapdragon 730G, за відведення тепла у якого відповідає фірмова система рідинного охолодження. Архітектура платформи представлена ядрами Kryo 470 та графічним прискорювачем Adreno 618. Хорошу продуктивність в іграх забезпечує підтримка технології Game Turbo другого покоління, яка оптимізує розподіл апаратних ресурсів смартфона.

Ємність вбудованого акумулятора Poco X2 складає 4500 мАг, реалізована підтримка швидкого заряджання максимальною потужністю 27 Вт - відповідний блок живлення вже входить в комплект пристрою. Для розблокування апарата використовується сканер відбитків пальців на бічній межі корпусу.