Перейти до основного вмісту

Перші відео відгуки про iPhone 6s та технології 3D Touch

Минув тиждень після презентації Apple, на якому були представлені смартфони iPhone 6s та iPhone 6s Plus, а в інтернеті вже з'явилися перші ролики із враженнями про свіжі гаджети. Нові апарати оснащені надчутливим дисплеєм 3D Touch , удосконаленим дактилоскопічним датчиком Touch ID, прогресивними камерами та іншими цікавими функціями.

Відео відгуки відомих видань

На відео від TechnoBuffalo продемонстровано технологію 3D Touch, нового дисплея. За допомогою різної сили натискання можна керувати програмами та миттєво виконувати різні функції.

На ролику SlashGear показано якісне функціонування камер, Retina Flash та можливість отримання дивовижних "живих" фотографій. На розробку революційної технології 3D Touch Apple знадобилося кілька років роботи інженерів та величезних інвестицій у виробництво.

Джерело The Verge відзначило, що досконала технологія 3D Touch "дозволяє зазирнути у вміст додатків, миттєво, не відкриваючи їх".

Ресурс Engadget вважає функцію 3D Touch "одночасно чудовою і природною". Нові смартфони iPhone 6s та iPhone 6s Plus демонструють величезну продуктивність, різноманітність цікавих функцій, традиційний Apple дизайн, новий колір корпусу "рожеве золото".

Вже скоро офіційний початок продажу

Початок продажів яблучних флагманів – 25 вересня.