Перейти до основного вмісту

Популярні захисні чохли від Otterbox для iPhone 5S, iPhone 5

За статистикою, основна причина виходу з ладу мобільних пристроїв - це поломки внаслідок падінь, ударів та інших механічних пошкоджень. З кожним роком гаджети стають дедалі тоншими, скляні екрани - все більше, збільшуючи ризик пошкоджень при падінні.

На допомогу користувачам приходять виробники захисних аксесуарів. Компанія OtterBox , знаменита аксесуарами для iPhone з високим рівнем захисту, планує розширити асортимент новими лінійками чохлів: OtterBox Defender , OtterBox Commuter, OtterBox Symmetry.

Чохол OtterBox Defender

Кейси лінійки OtterBox Defender складаються з жорсткої протиударної оболонки, що зміцнює полікарбонатну вставку та спеціальної накладки на екран - захисту від подряпин. За допомогою підставки-кліпси, що входить до комплекту, телефон можна прикріпити до лямки рюкзака, до ременя або зафіксувавши, перетворити чохол на підставку. Протиударний кейс OtterBox Defender не захищає смартфон від води. Аксесуар доступний для продажу у восьми модних кольорах.

На iOK є дані моделі для пристроїв:

Чохол OtterBox Commuter

Лінійка OtterBox Commuter чудово підійде для активного щоденного користування. Кейси здатні протистояти ударам та падінням, що супроводжують роботу мобільних гаджетів. Аксесуар складається з силіконового чохла на жорсткій основі і плівки, що самоклеїться на екран. Надійний OtterBox Commuter не збільшує розмірів смартфона, пропонується у кількох яскравих кольорах.

Чохол OtterBox Symmetry

Тонкі чохли OtterBox Symmetry виготовлені із синтетичної гуми. Міцність та опір ударам, аксесуару забезпечує конструкція чохла, у вигляді сот. Передня кромка піднімає смартфон над поверхнею, перешкоджаючи виникненню подряпин та потертостей екрану. Аксесуар зручно надягається та знімається з пристрою, не змінює габаритів смартфона.