Перейти до основного вмісту

Порівняння матового та глянсового чорного iPhone 7

На в'єтнамському порталі Tinhte з'явилася серія знімків iPhone 7. Продаж девайсів стартує 16 вересня, а зараз, ми порівняємо, на фото, глянсовий iPhone 7 Plus - "чорний онікс", чорний iPhone 7 і сріблястий iPhone 6s.

Лідер замовлень – чорний iPhone 7

Смартфон у розквіті "чорний онікс" вже став лідером преказів. Apple даремно зробила ставку на цей варіант, повсюдно рекламуючи глянсовий чорний iPhone. Модель буде доступна у комплектації з ПЗУ – 32 ГБ.

Однак, це "виключне" забарвлення вже було в асортименті Apple. Згадаймо комп'ютер Mac Pro, випуску 2013 року, в циліндричному корпусі. Крім того, пластикові iPhone 3G та 3GS дуже схожі на сучасний "чорний онікс".

Давайте порівняємо матовий та глянсовий iPhone 7

Багатьом користувачі віддають перевагу варіанту - матовий чорний, вважаючи його не тільки красивим, але й практичнішим. На дзеркальній поверхні апарата дуже видно відбитки пальців, а глянсова поверхня відполірованого металу схильна до появи мікро подряпин.

На наш ринок iPhone 7 і iPhone 7 Plus надійдуть офіційно не відомо коли. А ось неофіційний продаж, найімовірніше, почнеться вже 16 вересня.