Перейти до основного вмісту

Порівняння швидкості роботи iPhone X та Galaxy Note 9

Нещодавно проведені синтетичні тести продемонстрували перевагу iPhone X над Galaxy Note 9 (до речі, у нас вже є чохли на Гелексі Нот 9 ). Проте, не варто оцінювати швидкодію смартфона за одними тестами продуктивності. Відомо, що пристрій з меншою кількістю набраних "папуг" на практиці може виявитися швидше. Для отримання більш достовірної картини блогер EverythingApplePro випробував флагмани в реальній роботі.

Для тестування автор використав iPhone X на iOS 12 та Samsung Galaxy Note 9 на базі Snapdragon 845 та попередньо встановленої ОС Android 8.0.

Результати тестування:

  • Тест 1 – запуск додатків. На відкриття додатків, які були попередньо підготовлені для обох апаратів, iPhone X витратив 2 хв і 26 с, а Samsung трохи більше - 2 хв і 53 с.
  • Тест 2 - повторний запуск програм, що діють у фоновому режимі. Тепер Galaxy Note 9 обійшов свого суперника і прийшов до фінішу за 42 секунди, а Apple впорався за 45 с. Тим не менш, утримати всі програми в ОЗУ не змогли обидва девайси.
  • Тест 3 – швидкість датчика розпізнавання осіб. Цей тест, обидва пристрої пройшли однаково – нічия.

На закінчення блогер вирішив протестувати флагмани в бенчмарках. За результатами тестування Geekbench 4, iPhone X показав 4282 та 10464 очок, а Galaxy Note 9 – 2414 та 8233 очок, відповідно. Цікаво, що результати AnTuTu істотно відрізняються від Geekbench 4. У підсумку, Samsung набрав 279 291 очок, що набагато перевершує показники iPhone X з результатом 131 780 балів.