Перейти до основного вмісту

Практичні чохли Speck для Google Pixel XL та Galaxy S7 edge - огляд

Сучасні чохли для смартфонів виконують не лише захисну функцію, убезпечуючи апарат від пошкоджень. Вимогливі користувачі вибирають якісні стильні аксесуари, здатні прикрасити смартфон ( чохол із печаткою ), покращити ергономіку та розширити його можливості (чохол із акумулятором).

Увага до деталей на висоті

Чохол для смартфона – це красиво, зручно та безпечно. Пропонуємо вам захоплююче відео з оглядом продуктів компанії Speck, серед яких – чохол для Google Pixel XL та чохол для Galaxy S7 edge .

Автор ролика розповідає про головне, на що слід звернути увагу під час виборів захисного чохла. Фахівець відзначає важливість форми та розміру аксесуара, високої якості та надійності матеріалу, спеціальних захисних деталей – бортиків для захисту дисплея, отвори для камери, динаміків, накладок для кнопок керування та інших. Характеристиків, крім того, застерігає від кустарних китайських підробок.

У підсумку автор радить купити стильний якісний чохол для смартфона, а також захисну плівку або захисне скло. Поряд із Speck, на сучасному ринку є багато інших гідних виробників.аксесуарів. Чудово себе зарекомендували чохли Spigen, UAG, Ringke, tech21.