Перейти до основного вмісту

Протиударні чохли для iPhone SE від OtterBox і не тільки

Компанія OtterBox давно є визнаним виробником аксесуарів для iPhone. Пропонуємо вам нову лінійку чохлів для iPhone SE від OtterBox

Захисні аксесуари OtterBox виконані з пильною увагою до всіх деталей, з якісних, довговічних матеріалів. Нова серія складається з чотирьох захисних чохлів та двох плівок для екрану.

Достаток захисних аксесуарів від OtterBox для iPhone SE

  • Серія DEFENDER складається з протиударних чохлів для iPhone SE, виготовлених із міцного полікарбонату та оснащеним захисним склом для екрану. Внутрішня частина кейсів покрита м'яким прогумованим матеріалом.
  • У серію SYMMETRY входять стильні чохли для iPhone SE з грайливим дизайном, яскравих кольорів. Конструкція міцних та легких кейсів складається з міцного полікарбонатного шару та внутрішнього прогумованого покриття. Колекція складається із 9 яскравих колірних варіантів. Вартість чохла OtterBox SYMMETRY для iPhone SE – 40 доларів.
  • Чохли серії COMMUTER поставляються із захисною плівкою на екран iPhone SE. Протиударні кейси виконані з двох шарів та пропонуються у широкій гамі кольорових відтінків.
  • На окрему увагу заслуговують чохли OtterBox Commuter Wallet для iPhone SE. "Спинка" аксесуара виконана у вигляді слайдера-кишеньки для паперових купюр та пластикових карток.
  • Для захисту екрана смартфона OtterBox пропонує захисне скло Otterbox Alpha Glass для iPhone SE, що захищає екран від подряпин та відколів.
  • Серія поліуретанових наклейок Otterbox CLEARLY Protected для iPhone SE розроблена у кількох цікавих варіантах захисту.

Не забувайте!

Аксесуари для iPhone 5/5S сумісні із iPhone SE. Тому на iOK, ви зможете знайти десятки класних варіантів: