Перейти до основного вмісту

Протиударний смартфон Ulefone Armor навчився знімати під водою

Виробник Ulefone випустив протиударний смартфон Armor. Девайс одягнений у двошаровий корпус з полікарбонату та поліуретану. Для посилення якості прийому сигналу та збільшення автономності апарату, виробник використав металеву вставку, прикрашену логотипом.

Про характеристики та про множини Ulefone Armor

Ulefone Armor захищений від пилу та вологи за стандартом IP68, який забезпечує, також використання смартфона під водою, на метровій глибині. Підводна зйомка запускається затвором, який здійснює спеціальна кнопка на правій грані корпусу. А в апараті передбачені системні механічні кнопки. Унікальний девайс може працювати при перепадах температур в діапазоні -40℃- +80℃, а спеціальна кнопка SOS надішле повідомлення і GPS певному контакту. у разі нестандартної ситуації.

Новачок отримав 4,7" дисплей з роздільною здатністю 1280 х 720 р, 8-ми ядерний чіпсет MediaTek MT6753 частотою до 1,3 ГГц, ОЗУ - 3 ГБ та ПЗУ - 32 ГБ, слот для microSD (до 128 ГБ), модулі - 1 Мп та 5 Мп.

Ulefone надає покращений зв'язок з GPS та Глонасс та підтримкою NFC. Розміри апарату: 148,9 мм х 75,8 мм х 12,5 мм, вага 195 грам. літій-полімерною батареєю з деталями Sony на 3500 мАг, ОС Android 6.0.

Ціни на смартфони Ulefone Armor

Вартість Ulefone Armor на замовлення - 160 доларів, в роздріб - 200 доларів.