Перейти до основного вмісту

П'ятірка найкращих чохлів з акумуляторами для iPhone

Вихід смартчехла від Apple викликав обурення багатьох фахівців, оглядачів та отримав прізвисько "горбатий". Активно засуджувалися дизайн та причини появи чохла Smart Battery Case для iPhone. Ми вирішили розібратися в ситуації та розглянули альтернативні чохли з акумуляторами, що представлені на ринку аксесуарів.

Представляємо вам п'ятірку найкращих чохлів з батареєю для iPhone .

1. Чохол Mophie Juice Pack Air.

Один із головних суперників Apple у сфері аксесуарів. Громіздкий кейс значно збільшує розміри айфону. Акумуляторна батарея, ємністю 2,740 мАч, також збільшить час використання iPhone. Вартість чохла – 99 доларів (як і кейс від Apple). У комплект входить кліпса для кріплення на ремені. Протиударний чохол має в своєму розпорядженні LED індикатор, на задній поверхні. Айфон, одягнений у чохол, синхронізується з іншими пристроями.

2. Чохол Trianium Atomic

Досить габаритний аксесуар з батареєю на 3100 мАг забезпечить роботу iPhone протягом 30 годин. Чохол має LED індикатор, не перешкоджає синхронізації. Ціна – 60 доларів.

3. Чохол Tylt Energi Sliding

Конструкція кейсу складається з двох частин: чохол для смартфона та накладка з акумулятором на 3200 мАг. Аксесуар оснащений LED індикатором, але не має перехідника для навушників. Вартість кейсу – 79 доларів.

4. Чохол Incipio Ghost Qi Wireless Charging

Кейс із підтримкою індуктивної зарядки не треба постійно носити на смартфоні. Аксесуар оснащений батареєю на 2100 мАг, LED-індикатором. Купити чохол можна за 99 доларів.

5. Чохол i-Blason Beetle Sport

Протиударний чохол з брутальним дизайном надійно захистить iPhone від ударів і падінь. Аксесуар має батарею на 3200 мАг. Вартість i-Blason – 60 доларів.