Перейти до основного вмісту

Результати Xiaomi Redmi 5 та 5 Plus у тесті AnTuTu

Шанувальники Xiaomi з нетерпінням чекали випуску нових бюджетників Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus, сподіваючись на зростання продуктивності девайсів. Проте, новачки знову отримали 8-ми ядерні чіпсети Snapdragon 625 (старша модель) і Snapdragon 450 (компактна). Незабаром дізнаємося, як будуть вести себе смартфони у повсякденному житті. Тепер розглянемо результати тестування в AnTuTu.

Xiaomi Redmi 5 пройшов випробування у бенчмарку з результатом 55000 очок. Це означає, що Snapdragon 450 подолає всі сучасні іграшки з низьким-середнім рівнями графіки. Нагадаємо, що попередник Redmi 4X на Snapdragon 435 набрав у цьому тесті лише 44000 балів.

Xiaomi Redmi 5 Plus показав, типовий для Snapdragon 625, результат – 62000 очок. На показниках не позначився збільшений дозвіл 18:9 екрану, зате свою роль зіграла оптимізована оболонка MIUI 9. Реліз Xiaomi Redmi 5 і Redmi 5 Plus почнеться в Піднебесній через кілька днів.

Молодшу модифікацію з 2/16 ГБ оцінили у 120 доларів, а модель Plus – у 151 долар. На сьогоднішній день девайси є найдоступнішими повноекранними смартфонами на ринку популярних брендів.

Бюджетна модель конкурентів – Honor 7X коштує від 200 доларів. Апарати не підтримують NFC. втім, як і багато китайських флагманів. На місцевому ринку звикли користуватися WeChat, керований QR-кодами.

Не забувайте про захист свого нового смартфона. У нас вже є захисні аксесуари для даної серії: