Перейти до основного вмісту

Розбираємо HTC U11 та збираємо його назад на відео

У недавніх випробуваннях JerryRigEverything на міцність, флагман HTC U11 (ps у нас вже є чохли для HTC U11 в Україні ) продемонстрував не найкращі свої якості, потрапивши на "поличку ганьби" блогера. Пізніше випробувач вирішив з'ясувати причину вразливості апарата до згинання та визначити якість складання та ремонтопридатність пристрою.

Автор зазначив, що новинку, на відміну від HTC 10 , набагато легше розбирати, оскільки її компоненти підключені, в основному, за принципом конструктора "лего". Для кріплення основних плат використовують шурупи, а водозахист забезпечується застосуванням силікону. Для зняття дисплея та задньої панелі потрібні додаткові зусилля та тепло, смужки для виймання батареї не передбачені. У пристрої реалізована технологія Edge Sense, яка викликала велику цікавість дослідника.

Зазначимо, що HTC забезпечив смартфон інтегрованими в металеву раму, чутливими до тиску, контактами, призначеними для запуску програм, спуску затвора камери та інших. Обстеживши пристрій даної технології, JerryRigEverything вважає, що вмонтовані контакти втратить працездатність після їх вилучення. Проте перевірити Edge Sense автор не зміг через розбитий в результаті інших тестів дисплей. Ще плюс у бік флагмана, - після розбирання-складання U11 запустився і продовжив працювати.