Перейти до основного вмісту

Samsung Galaxy S8 Active вже на підході, є характеристики.

Незважаючи на те, що Galaxy S8 забезпечений водозахистом стандарту IP68 (і для якого у нас дуже багато чохлів ), Samsung розвиває виробництво серії захищених смартфонів - Active. Відразу після релізу актуальної моделі, в інтернет-просторі виникли нові відомості про Galaxy S8 Active, призначений для оператора AT&T.

Днями, бенчмарк GFXBench опублікував характеристики однойменного девайсу, які є підтвердженням існування смартфона та його базових параметрів. Треба сказати, що вони багато в чому збігаються з характеристиками Galaxy S8, оснащеного чіпсетом Snapdragon 835 (для США), ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ, фотомодулями –12 Мп та 8 Мп та ОС Android 7.0 Nougat.

Зазначимо, що бенчмарк зафіксував дозвіл з похибкою, тому що не врахував нестандартні параметри – 18,5:9, а розмір діагоналі – це просто баг, типовий і для звичайної моделі Galaxy S8. Отже, наявність нескінченного 5,8” дисплея фактично підтвердилося. Рівень захисту девайсу та інші деталі дізнаємось на його прем'єрі, яка, очевидно, не за горами.