Перейти до основного вмісту

Samsung Galaxy S8 залишить аудіороз'єм 3,5 мм, на зло iPhone 7

Найпоширенішим слухом про флагман Samsung Galaxy S8 є рішення виробника ліквідувати 3,5 мм аудіопорт. У грудневій публікації авторитетного джерела витоків по апаратах лінійки Galaxy, Sammobile, було озвучено інформацію про те, що Galaxy S8 вийде без стандартного роз'єму для навушників. Проте свіжі рендери пристрою, від виробників чохлів, продемонстрували наявність аудіопорту.

Тепер, головний редактор Android Police, Девід Руддок (David Ruddock) заявив про те, що майбутній флагман таки отримає 3,5 мм роз'єм. Відомості він отримав від авторитетних інформаторів, які не мають відношення до виробників аксесуарів та творців рендерів.

Нагадаємо, що Android Police здобула репутацію джерела точних та достовірних витоків, як це було з недавнім Google Pixel. Остаточну дату анонсу Galaxy S8 ще не оголошено. Очікується, що девайс покажуть на виставці в лютому MWC 2017, в Барселоні. А ми активно працюємо над бамперами для Galaxy S8 . Щоб відразу мати можливість запропонувати вам оригінальний і зручний захист.