Перейти до основного вмісту

Що робити, якщо на iPhone працює погано сканер відбитків пальців Touch ID?

Зараз ми поділимося з вами одним трюком, після якого ви ніколи не скажете, що сканер відбитків пальців на вашому Айфоні погано працює. Читайте, операція легка і запам'ятовується.

Чому сканер Touch ID погано працює?

Спочатку справа була у сирій прошивці, але всі вже виправили. Можливо, на вулиці мороз? Ваші пальці замерзли і трохи вкрилися водою чи морозом. Тому сканер Touch ID починає працювати не коректно. Найчастіше, через холодну температуру на вулиці зустрічається дана проблема з Touch ID на iPhone.

Що потрібно робити?

  • Рішення досить просте. Якщо саме при мінусовій температурі погано працює кнопка відбитків пальців, значить нам потрібно вийти на вулицю в мороз і зайти в налаштування смартфона та відвідати розділ «Touch ID і пароль».
  • Тепер повторюємо операції, які ми вміємо, - створюємо новий Touch ID (новий відбиток холодного пальця). Айфон не відразу розпізнаватиме ваш палець, але все вийде. Вийдуть, що Apple iPhone запам'ятає стан вашого пальця в холодну пору року і далі його прийматиме за свого швидко і беззастережно.

Сподіваємось, стаття змогла вам допомогти. Хоча, можна і не морочитися з цього приводу. Оскільки Apple дозволяє скористатися паролем замість Touch ID. Але, спробувати наш трюк варто. Якщо пароль вводити щоразу не для вас, тоді прикупіть собі теплі рукавички і надійний чохол для Айфона . :)