Перейти до основного вмісту

Що таке gevey unlock iPhone 4

Часто на форумах про iPhone ставлять питання про те, що таке Gevey Unlock? Або, Ви зможете зустріти такі слова, якщо шукайте на просторах інтернету, де купити iPhone 4. В описах Айфонів 4 моделі, Ви часто зустрінете ці слів. Що ж, розглянемо докладніше, що вони означають.

Що таке Gevey Unlock?

Gevey Unlcok – спосіб розблокування (анлока) iPhone 4 з Америки. Розблокування здійснюється за допомогою спеціальної мікросхемки, яка вставляється разом із Сім-картою телефону та здійснює розблокування на апаратному рівні, без втручання (установки) стороннього програмного забезпечення у смартфон.

Gevey Unlock – це розблокування американського iPhone 4 за допомогою Гевей Турбо Сім. Також, в опис смартфонів, що продаються, Ви часто зустрінете ці слова "розблокірон за допомогою Gevey SIm"

Якщо Вам привезли iPhone 4 зі США, і Ви не знаєте, що з ним робити далі, тому що він не працює з картками мобільних операторів України, тоді Вам читати далі. :)

Опис Гевей Сім:

Гевей - мікросхемка, яка вставляється в сім слот разом із цим картою. Після увімкнення телефону, Ви повинні розблокувати iPhone 4 з Америки, керуючись коротенькою інструкцією: інструкція з розблокування Айфон 4 зі США за допомогою Gevey Turbo SIm. Розблокування займе кілька секунд, щонайбільше одну хвилину.

До речі, в нашому інтернет-магазині є всі моделі Gevey Sim за низькою ціною .