Перейти до основного вмісту

Що таке художні чохли для смартфона?

Художні чохли для смартфона - це можливість намалювати на чохлі телефону будь-який малюнок, написати будь-яке послання, мотивуючий чи прикольний слоган, намалювати карикатуру свого друга чи портрет коханої дівчини! Все залежить від вашої фантазії та бажання!

Ми пропонуємо зручний творчий комплект, що складається з чохла для iPhone, Samsung , HTC , Lenovo , Huawei , LG , п'яти кольорових маркерів, флакона змиває засоби.

Якщо малюнок вам не сподобається, набридне або просто зміниться настрій, ви зможете стерти його спеціальним засобом без запаху, який водить у комплект. Чохол знову стане ідеально білим та чистим, готовим для іншого малюнка.

Спеціальні маркери CLEANandDRAW залишають яскравий, соковитий малюнок, який не стирається від торкання пальців, носіння в кишені або сумці. Всі лінії та зображення залишаються чіткими та яскравими доки ви не вирішите створити новий чохол для iPhone . Маркери CLEANandDRAW можна змивати нашим змивним засобом незліченну кількість разів і знову малювати, ще красивіше та краще!