Перейти до основного вмісту

Sony працює над новим флагманом Xperia Pute або Xperia X Premium

Японська компанія Соні працює над випуском чергового оновлення флагманського смартфона, дотримуючись традиційного циклу півроку. За чутками, наступний смартфон, з кодовою назвою Xperia Pute, отримає суттєві зміни порівняно з попередниками.

Очікувані характеристики Xperia X Premium

Інформатор it168 повідомив, що девайс оснастять 4К-екраном із системною підтримкою його роздільної здатності, здатністю створювати зображення 4K X-Reality for mobile та X-Tend Dynamic Range for mobile та рядом адаптованих додатків браузера, камери, музики та будильника.

Відомо, що новачок отримає прогресивний модуль із сенсором IMX400, забезпеченим багатопотоковою пам'яттю типу DRAM (Dynamic Random Access Memory). Таким чином, у кілька разів збільшиться швидкість обробки інформації, зменшиться ефект ролінг-шаттера, посилиться чіткість картинки.

Виробник покращить і фронтальний модуль, оснастивши його сучасним сенсором IMX318 з RGWB на 5 Мп (проти нинішнього – 23 Мп). Наскільки достовірний цей витік покаже час.

Особливо неймовірними є дані про наявність 3 ГБ ОЗУ, якого може бути мало для 4К-екрана. До виходу смартфона, що очікується у лютому на виставці MWC 2017, залишилося кілька місяців.

Чекаємо на нову інформацію про Xperia X Premium

Як щодо захисних аксесуарів для Xperia серії X?