Перейти до основного вмісту

Sony Xperia L1 - перший бюджетний смартфон компанії у 2017 році

Sony ( /sony ) випустила новий смартфон Xperia L1, концепція якого відрізняється від лінійки Xperia X. Нова модель стала оновленням єдиного представника серії Xperia L , що з'явилася у 2013 році. За заявою Sony, зовнішні дані новачка ідеально поєднуються з його функціональністю. Основними перевагами апарату, на думку розробників, став екран відмінної яскравості, надійність та фірмовий стиль.

Характеристики Sony Xperia L1

Xperia L1 оснащений 5,5” HD-дисплеєм, 4-х ядерним чіпсетом MediaTek MT6737T з частотою 1,45 ГГц, ОЗУ – 2 ГБ, ПЗУ – 16 ГБ, плюс карти microSD до 256 ГБ, основним модулем – 13 Мп з технологією Clear Image (цифровий зум 3х), модулем для портретної зйомки на 5 Мп, батарейкою на 2620 мАч з Qnovo та ОС Android Nougat.

Виробник забезпечив смартфон програмними розробками Xperia Actions (налаштування різних сценаріїв використання) та Xperia Tips (особистий секретар, що запам'ятовує уподобання власника і дає рекомендації для ефективного використання девайсу).

Дата продажу та ціни на Xperia L1

Продажі Xperia L1 очікуються наприкінці квітня, у кількох країнах Європи, Близького Сходу та Африки, Азії, США. Вартість апарату не оголошено. А ми вже готуємо чохли для Xperia L1 , які будуть, як завжди, доречними на вашому новому пристрої.