Перейти до основного вмісту

Стан Jailbreak iOS 4.3

Багато хто задається питанням про стан нового jailbreak, особливо зараз, коли йдеться про нещодавно оголошену прошивку iOS 4.3 beta. Jailbreak спільнота працює над ним, але вони чітко дали зрозуміти, що світ новий джейл не вийде доти, поки не вийде остаточна, не пробна версія прошивки iOS 4.3. На те є свої вагомі причини.

Багато Jailbreaker вже давно з'ясували, що існує свого роду гра в кішки-мишки між компанією Apple і розробниками jailbreak, а саме DEV Team. Якщо один з DEV Team-івців і знайшов лазівку для нового джейла, то поки офіційного релізу нового jailbreak не буде, тому що Apple закриють цю "дірку" яким-небудь патчем, а потім просто випустять офіційну остаточну прошивку (final), тобто . не пробну (beta) версію, яку маємо. Анлокер @ MuscleNerd заявив, що і анлок відповідно не вийде, поки iOS не офіційна.

Мораль така, як завжди будьте терплячими і ніколи не оновлюйте версію прошивки на останню, якщо Ви плануєте зробити jailbreak (а в більшості випадків він смертельно необхідний:-).

У цей час Ви можете зберегти свої SHSH, якщо Ви вже jailbreak-нуті, а також можете переглянути наші Jailbreak основи для iPhone , якщо Ви загорілися ідеєю джейлу, але поки що нічого про нього не знаєте.

Дякую за увагу!