Перейти до основного вмісту

Тест LG G7 ThinQ на міцність корпусу та подряпин

Нещодавно JerryRigEverything перевірив на міцність смартфон HTC U12+ , який продемонстрував невисокі результати, а тепер випробувач взявся за вивчення новенького LG G7 ThinQ в ефектному рожевому кольорі Raspberry Rose.

Девайс одягнений у скляно-металевий корпус, оснащений великим MLCD-дисплеєм із "бровою", дактилоскопічним датчиком на тильній стороні та виділеною кнопкою виклику голосового помічника. У ході випробувань, з'ясувалося, що скло Gorilla Glass 5 для передньої та задньої панелі, покривається подряпинами на 6 та 7 стиках, що відповідає заявленій виробником міцності. Скло також покриває спалах і лазерний автофокус. Решітка розмовного динаміка, рамка та всі кнопки (і для Google Assistant) виконані з металу.

Під впливом гострих предметів, однак, дактилоскопічний датчик покрився подряпинами, проте продовжив повноцінно працювати. При випробуванні вогнем, невластиво яскравий для IPS, екран вигоряє, однак, поступово пікселі приходять у початковий стан. Джеррі похвалив дизайн та стійкість апарату до деформації, - тестування на вигин LG G7 ThinQ витримав із гідністю. Очевидно, невдовзі блогер представить нам результати розбирання девайсу. Нагадаємо, вартість LG G7 ThinQ, у нашому регіоні – 967 доларів.