Перейти до основного вмісту

Тест на міцність корпусу iPhone 6 проти HTC One M9

Компанія HTC випустила гідного конкурента iPhone 6. Смартфон HTC One M9 одягнений у міцний алюмінієвий корпус, має відмінний звук BoomSound і 20,7-мегапіксельну камеру.

Такі тести завжди цікаві

Журналісти EverythingApplePro влаштували двом смартфонам, iPhone 6 та HTC One M9 випробування на міцність. Досліди проводились у три етапи: падіння з кишені, падіння з висоти вуха користувача, падіння з висоти 3 метри. Смартфони падали на асфальт, а випробувачі фіксували рівень пошкоджень.

Після падіння з кишені, обидва гаджети отримали подряпини на корпусі. В результаті другого досвіду - падіння з висоти вуха, iPhone 6 злегка відійшла панель дисплея, а HTC One M9 отримав більше подряпин. На працездатності обох гаджетів пошкодження не вплинули. При падінні з висоти 3 метри обидва смартфони залишилися цілими.

Усі тести відображені на відео

Однак, коли ентузіасти скинули апарат на асфальт екраном униз, скло дисплея iPhone 6 тріснуло. Дисплей HTC One M9 залишився цілим під колесом мотоцикла. Проведення краш-тестів нагадує користувачам смартфонів про необхідність дбайливого ставлення до своїх гаджетів.