Перейти до основного вмісту

Власники iPhone та Android смартфонів чекають на вихід iPhone 7

Компанія Apple завжди ревно зберігає інформацію про пристрої, що готуються до анонсу. У той же час, шукачі витоків все активніше розшукують секретні відомості, співпрацюючи з інсайдерами.

Судячи з усього, до осіннього анонсу iPhone 7 і iPhone 7 Plus, користувачі знатимуть практично всі секрети про "яблучні" девайси. Зараз вже відомий дизайн гаджетів і наявність подвійного модуля у модифікації iPhone 7 Plus.

Ось які є дані з опитувань

Фахівці сервісу Insurance2Go провели дослідження про те, наскільки iPhone нового покоління користується попитом у користувачів. Із 1000 опитаних власників різних моделей iPhone. 80% мріють або планують придбати оновлену модель, спочатку його продаж або трохи пізніше. Цікаво, що майже половина інтерв'юерів готова купити девайс вже сьогодні. Решта користувачів iPhone, а саме - 19%, готова віддати перевагу Samsung Galaxy S7 або його родичам, а 8% вибиратимуть апарат з інших виробників.

За чутками, грандіозний апдейт, Apple представить у 2017 році у вигляді пристрою з OLED-дисплеєм, скляним корпусом, дактилоскопічним сканером на екрані. Очікуваний iPhone 7 (2016), надійде до магазинів у вересні. Ви плануєте купити новий айфон?

Команда iOK посилено працює над чохлами

Так як наше хобі та покликання захисні накладки для смартфонів, ми вже готуємось до виходу новинок від яблучної компанії. Наші постачальники повідомляють, що будуть: