Перейти до основного вмісту

Все про Samsung Galaxy J2 Core на Android Go - характеристики та ціна

Нещодавно виникла інформація про підготовку анонсу першого смартфона на Android Go, від південнокорейської компанії Samsung. Місяць тому він був сертифікований в американській федеральній комісії з зв'язку (Federal Communications Commission або FCC). Днями в Мережі з'явився рендер новачка.

Це перший рекламний знімок першого Android Go смартфону Samsung із заводським кодом SM-J260x. Публіці він буде представлений як Samsung Galaxy J2 Core . Це апарат початкової ланки з простими характеристиками та доступною ціною. Основою моделі стане 4-х ядерний процесор Samsung Exynos 7570 (робоча частота 1.5 ГГц), що працює у зв'язці з ОЗУ – 1 Гбайт та ПЗУ – 16 Гбайт.

Також, Samsung Galaxy J2 Core обладнаний основною камерою – 8 Мп, передньою – 5 Мп та знімним акумулятором на 2600 мАг. Апарат має підтримку карт microSD і двох SIM-карток. Корпус смартфона виконаний із пластику, задня кришка знімна. У колірну палітру увійшли чорне, золоте, блакитне, синє і фіолетове забарвлення. Презентація майбутнього Samsung Galaxy J2 Core очікується дуже скоро.

Передбачається, що девайс отримає цінник трохи більше 100 доларів.