Перейти до основного вмісту

Вибрав чохол на iPhone? Тепер дізнайся хто ти...

Вибрати ідеальний чохол для улюбленого iPhone 5 справа не легка! Кожен із нас робить його інтуїтивно, покладаючись на свій смак, спосіб життя, темперамент, інтереси. Величезний ринок аксесуарів пропонує широкий вибір моделей чохлів від класичних до креативно-епатажних.

Пропонуємо до вашої уваги іронічну характеристику власників аксесуарів для iPhone 5 на прикладі 10 моделей чохлів для iPhone5.

1. Мінімаліст

У тебе завжди все чітко та продумано. Вже зараз ти замислюєшся про пенсію, відкладаючи 10% свого заробітку. У твоїй косметичці є гігієнічна помада та зубна нитка. Ти переходиш дорогу на зелений сигнал світлофора і вибираєш правильний чохол для iPhone, без зайвих деталей і проблем. Інтер'єр твоєї квартири такий самий лаконічний, а автомобіль надійний і завжди в повному порядку. Тому ти так любиш подорожувати та отримувати нові враження.

2. Нерд

Ти носиш класичну сорочку, окуляри і не випускаєш із рук портативний комп'ютер. Твої захоплення: точні науки, відеоігри, програмування, твій улюблений герой – Пікачу. Білл Гейтс і Марк Цукерберг починали так само.

3. Сентіменталіст

Ти прагнеш успіху і мрієш знайти золоту середину між "треба" і "хочу". Твоє джерело натхнення – статуси "Вконтакте" та цитати відомих особистостей. У тебе достатньо сил, щоб досягти всього самого. У такому випадку, швидше за все, тебе зацікавлять ексклюзивні чохли, плюс ти можеш його зробити сам. Замовити чохол зі своїм дизайном на iPhone 5 .

4. Недотепа

На твоєму шляху іноді зненацька з'являються відкриті люки, на які ти натикаєшся. Коли на першому побаченні з дівчиною з сайту знайомств, ти розповідаєш про пташиний грип або про небезпеку техногенної катастрофи, то дуже нагадуєш Шуріка з фільму "Операція Ы". Однак усередині тебе живе відважний і щирий хлопець.

5. Задира

Здатний на зухвалі вчинки, круті вирази: "Дітко, як тобі мій новий чохол?" , епатажний зовні, люблячий незвичайні речі, прикольні фішки та чутливий та романтичний усередині.

6. Доросла дитина

У твоїй кімнаті ціла колекція м'яких іграшок чи ляльок. Бантики, мережива оточують тебе скрізь, а в сумці ти носиш улюбленого плюшевого ведмедика, зайчика, собачку. Любиш співати пісні у караоке, дивитися мультики, але диплом бакалавра вже у твоїх руках. На iOK Ви знайдете прикольні чохли на iPhone 5 .

7. Хіпстер

Ти любиш свій чудовий вінтажний iPhone 2G і готовий закрити логотип Apple навіть дерев'яним чохлом. Адже бути як усі, тобі просто неприпустимо. Дерев'яні чохли на iPhone 5 у нас також є. Правда ось для 2G, ні :(

8. Гламурна дива

Ти живеш в атмосфері вишуканості та гламуру, любиш серіал "Секс у великому місті", твоя ікона - Сара Джесіка Паркер. Стрази Сваровські прикрашають твої нігті, туфлі, сумки і, звичайно, улюблений iPhone. А як нас рахунок шипів? :) Можемо Вам запропонувати чохли із шипами для iPhone 5 .

9. Трудоголік

У тебе троє дітей, хата, дача, машина. Ти живеш за розкладом, вихідні для тебе порожнє проведення часу. Коли ти виїжджаєш із сім'єю на тижневий відпочинок, у тебе починається паніка при неповному заряді батареї iPhone. Розслабся, прогрес не стоїть на місці. Чохол із батареєю на iPhone 4/4S теж є.

10. Безробітний

Ти звик шокувати всіх навколо, тобі все одно, що думають про тебе. Ти не зачеплений за матеріальні цінності та блага. Простий обід, відпочинок у наметі на березі океану – це все, що тобі потрібне.