Перейти до основного вмісту

Випробування на міцність Xiaomi Mi6 - тести

Знаменитий випробувач YouTube-каналу JerryRigEverything, протестувавши торішній смартфон Xiaomi Mi5 , помістив його на "дошку ганьби". Ремонтопридатність та складання апарату, виявилися на дуже низькому рівні. Чи вплинула оцінка відомого ломателя на створення нового флагмана Xiaomi Mi6 ?

Чи витримає випробувана на міцність Xiaomi Mi6?

Відповідь на це запитання ви знайдете у нашому відеоролику. Треба сказати, що Mi6 з гідністю пройшов краш-тест, а складання та якість апарату викликали захоплення експериментатора.

Захисне скло, яким покриті передня та задня поверхні, чудово витримує зіткнення з монетами та ключами, у ваших сумках чи кишенях. Також, надійно захищені камери, клавіша "Додому" і дактилоскопічний датчик. Відмінно себе показав і метал каркаса пристрою. Зусиллями Джеррі на бічних торцях все ж таки залишилися подряпини, проте канцелярському ножу девайс виявився не під силу.

Тест на вигин

Mi6 чудово впорався з тестом на вигин. Злегка згинаючи, смартфон повертався в колишнє положення після завершення тиску. В результаті, за словами автора тестів, Mi6 - "абсолютний переможець" за якістю збірки.

Це гідність девайсу, ще раз каже на користь вибору смартфона Xiaomi Mi6. Але обходитися без захисного чохла не рекомендуємо. Навіть одна подряпина на смартфоні, дуже зіпсує його зовнішній вигляд, а вам настрій.